Året runt kan man dra nytta av ett högkvalitativt paraply då man aldrig riktigt kan veta när nästa regnskur står på tur. Med ett proffsigt regnskydd från Paraplyland behöver man dock inte oroa sig då de stora skärmarna skyddar en i alla lägen samtidigt som de högkvalitativa materialen ser till så att paraplyerna inte blåser ut-och-in.

Våra paraply med fri frakt från Jubii-serien är särskilt snygga med den fina röda polyesterskärmen med mörkrött handtag samt ett elegant skaft.

Bra mörkrött paraply med vackert elegant skaft

Vår serie av Jubii paraplyer innehåller regnskydd med en diameter på 103 cm samt en 86,5 cm längd vid hopfällning. Just detta paraply med fri frakt har en skärm i polyester som är röd. Längst ner på skärmen går det en mörkrött rand. För att det ska bli så bekvämt som möjligt att greppa tag i detta Jubii paraply har det ett handtag som är böjt likt en käpp.

Med det här mörkrött paraplyet vid ens sida kan man få många trevliga stunder utomhus när man exempelvis åker på en campingresa, njuter av en konsert, tar en promenad i parken eller någon helt annan aktivitet. Jubii paraplyet kommer att finnas där för en alla gånger när man vill tillbringa tid utomhus.

Rött paraply med fri frakt inga fraktkostnader

Om man väljer att inhandla ett paraply i Jubii-serien från Paraplyland kan man njuta av helt fri frakt oavsett var man bor i Sverige. Det är via Post Nord som leveransen kommer att ske, och när man väl har beställt sitt paraply så dyker det upp vid ens närmaste Post Nord ombud. Paraplyet i sig självt kostar 339 kr, och med gratis frakt betyder detta att man inte behöver betala några ytterligare avgifter utöver originalpriset.

Om man är intresserad av att kika på några av de andra paraplyerna som vi erbjuder så har vi en hel uppsjö av valmöjligheter. För närvarande har Paraplyland mer än 19 500 paraplyer som är förvarade på ett lager och redo att levereras så fort de blir beställda. Man behöver därför aldrig vänta under någon längre tid på att ens paraply med fri frakt ska komma fram till ens närmaste Post Nord ombud.

Mörkrött paraplyet med prickar med fri frakt – Julie

Med ett paraplyet med prickar vid ens sida blir de plötsliga regnskurarna ingenting som man behöver oroa sig för, och när paraplyet dessutom kommer med ett snyggt mönster förgyllas dagen lite extra. Detta paraply i serien Jubii har en mörkrött polyesterskärm samt ett käpphandtag längst ner för ett så bekvämt grepp som möjligt.

När det är dags att ge sig av i regnovädren kommer man verkligen att gynnas av detta rymliga paraply med en diameter på 103 cm. Samtidigt är det enkelt att förvara och transportera paraplyet tack vare sin hopfällda längd på 86,5 cm.

Om man väljer Paraplyland när det är dags att beställa ens nya drömparaply kommer man aldrig att bli besviken – och särskilt inte när man ser hur mycket valuta man får för pengarna. Detta paraplyet med mörkrött polyesterskärm i serien Jubii kostar enbart 339 kr, och som om detta inte vore nog får man dessutom fri frakt. Allt man behöver göra är att välja frakt via Post Nord, och inom kort kommer paraplyet att dyka upp vid ens närmaste Post Nord ombud utan att man behöver betala för frakten.

Gratisfrakten gäller oavsett var man befinner sig i Sverige, och när regnskyddet dyker upp hämtar man helt enkelt upp det vid närmaste Post Nord ombud. Svårare än så är det inte!

Paraplyet med polyesterskärm och gratis frakt vid köp

För de som vill ta en titt på resten av Julie serien kan man utöver detta blåa paraplyet med prickar vända sig till en variant som är röd. Faktum är att Paraplyland bjuder på mer än 19 500 olika paraplyer som finns på ett stort lager och är redo att levereras så fort man har beställt dem.

Så länge man har ett paraply vid ens sida behöver man aldrig vara rädd för att det ska bli krävande att ge sig ut på äventyr i regnet, och man slipper därtill oron över att bli sjuk. Visst är det ingen höjdare att bli kall och våt, så varför inte satsa på ett paraply från Jubii serien redan idag för att få ett högkvalitativt regnskydd till en billig peng.

Det proffsiga paraplyet i serien Jubii kommer med en stor skärm, ett snyggt mönster samt fullkomligt fritt från fraktkostnader. Köp paraplyet med prickar nu. Diameter på 103 cm. Paraplyet väger 486 gram.