Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning i Stockholm . När du flyttar vill du undvika tidskrävande rengöringsuppgifter, men ofta är de smärtsamma och svåra. När det gäller flyttstädning i Stockholm  finns vi på Akutstädfirma här för att hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning i Stockholm och är experter på att få alla typer av hem i perfekt skick inför en flytt. Med många nöjda kunde med sina ägodelar garanterar vi ett noggrant och professionellt arbete.

Fastpris flyttstädning Stockholm

Fast pris för städning och garanti för kundnöjdhet. En positiv kundupplevelse med en fastighet kan vara värd hundratusentals, till och med miljoner, i dagens värld. Vi vet vad din mäklare och din nästa kund vill ha för att leverera ett välstädat hem. Ta inte risken och välj ett städföretag som rekommenderas av dina mäklare. Vårt städteam bestående av 100 städassistenter kan hjälpa dig med städningen vid din flytt i Stockholm. Vi arbetar enligt Fastighetsmäklarförbundets riktlinjer och är fullt försäkrade för våra tjänster och ditt hem. Du kan lita på ett företag som har hjälpt tusentals kunder med flyttstädning sedan 2007. Vårt team av professionella städare är indelade i olika expertområden och vet exakt hur mycket städning som behövs för att lyckas sälja ditt hem.Vår flyttstädning gör alltid till ett snabbt pris. Med oss ​​blir din flytt enkel och problemfri.

Saker du skall göra innan vi anländer

Saker att göra innan du flyttar. Se till att frysen är avstängd och avfrostad (och kom ihåg att stänga av kylskåpet innan vi städar det. Om du vill rengöra baksidorna på apparater som kylskåp, frysar, riskokare, tvättmaskiner och torktumlare ska du koppla ur dem. Rengör vattenavskiljaren under diskbänken och diskbänken. Rengör gardinfästen. Se till att huset är fritt från möbler och oanvända föremål. Kom ihåg att extra utrustning som förråd, garage och balkonger ingår inte i inflyttningsstädningen, men kan såklart bokas! Kontakta oss för gratis erbjudande. Snabba svar och schyssta garantier.