Egenanställning med SAMpoolen: En enkel och trygg lösning för frilansare och konsulter

Egenanställning blir allt vanligare bland frilansare och konsulter som vill fakturera kunder utan att behöva starta ett eget företag. Istället kan du bli anställd av en egenanställningsorganisation som tar hand om allt det administrativa arbetet. I denna artikel tittar vi närmare på hur egenanställning fungerar med SAMpoolen och varför det kan vara en enkel och trygg lösning för frilansare och konsulter.

Vad är egenanställning?

Egenanställning är ett sätt för frilansare och konsulter att fakturera kunder utan att behöva starta ett eget företag. Istället blir du anställd av en egenanställningsorganisation som tar hand om allt från bokföring och fakturering till skatt och sociala avgifter. Du behåller självständigheten att välja dina projekt och bestämma dina priser, men slipper den administrativa bördan som kommer med att driva ett eget företag.

Hur fungerar egenanställning med SAMpoolen?

SAMpoolen är en egenanställningsorganisation som erbjuder enkel och smidig fakturering, bokföring och hantering av skatter och avgifter. De tar endast ut en låg avgift på 2% av din fakturerade summa, vilket gör det till ett prisvärt alternativ för egenanställning. Du kan enkelt skicka in dina fakturor till SAMpoolen, som sedan tar hand om allt det administrativa arbetet och betalar ut din lön.

Vilka är fördelarna med att använda SAMpoolen för egenanställning?

Förutom den låga avgiften och den enkla plattformen för fakturering och bokföring finns det flera andra fördelar med att använda SAMpoolen för egenanställning. Du kan fokusera på ditt arbete och lämna allt det administrativa arbetet till SAMpoolen, samtidigt som du har fullständig självständighet över dina projekt och priser. Dessutom har SAMpoolen en god ekonomisk ställning och är ansluten till Trygghetsrådet vilket ger en trygghet för både dig och kunden.

Hur kommer jag igång med egenanställning med SAMpoolen?

För att bli egenanställd med SAMpoolen behöver du ha en aktiv näringsverksamhet eller vara anställd på annat håll. Du måste även ha F-skatt och kunna fakturera dina kunder självständigt. Om du uppfyller dessa krav kan du enkelt ansöka om att bli egenanställd med SAMpoolen på deras hemsida.

Sammanfattning

Egenanställning med SAMpoolen är en enkel och trygg lösning för frilansare och konsulter som vill fakturera kunder utan att behöva hantera allt det administrativa arbetet själv. Med en låg avg