Laserbearbetning och maskiner

En ljusare framtid

Vi omsätter vår långa erfarenhet till praktik genom att erbjuda maskiner för olika typer laserbearbetning. Bearbetning med laser är en växande sektor inom industrin idag. Mycket på grund av flexibilitet gällande bearbetning av olika material, möjligheten att komma åt på svåråtkomliga ställen samt att en hög hastighet kan utnyttjas. Laser kan användas till mycket, såsom permanent märkning, svetsning och skärning men även för ytbehandling, strukturering och perforering.

Stjernberg Automation erbjuder en stor bredd av laserkällor samt maskiner, både kundanpassad och standardutrustning. Laser kan användas i många applikationer inom så väl medicin- och metallindustrin, elektronik, reklam eller smycken. Det är fantasin som sätter gränser. Nästan oavsett vad du vill använda laser till så kan vi hjälpa till. Det finns möjlighet till olika typer av upplägg för att möta just era krav och önskemål.

Stjernberg Automation erbjuder laserkällor och standardmaskiner från ett flertal olika lasertillverkare och maskiner från Stiefelmayer eller Held Systems. Ni kan själva köpa in laser för att implementera i er produktion. Då kan vi fungera som stöd för konsultation och utbildning. En standardmaskin kanske passar just er verksamhet bättre, om inte kan vi tar fram en utrustning som är anpassad efter just era förutsättningar och önskemål.

 

laser_grej

Nyhetsbrev