Teknisk projektledare

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av projektledning inom automation, med teknisk kunskap, driv och vilja att utveckla kundrelationer och att engagera medarbetare.

project manager

Vad innebär tjänsten?

Du kommer ingå i vårt Program Management Office med placering i Sverige och ansvara för projekt eller produkter genom hela dess livscykel. Du planerar, följer upp och samordnar interna och externa resurser. Du strävar efter att leverera ett kvalitativt bra resultat som ger mervärde för såväl kund som oss själva och skapar bra relationer som bygger förtroende. I rollen som teknisk projektledare kommer du att ha en vardag med stor variation där du bygger relationer med medarbetare, interna och externa kunder och marknader. Du får möjligheten att vara kunders bollplank i att hitta lösningar på deras problem och att få dem att våga ta steget vidare till att bli mer moderna och ligga i framkant när det gäller olika automationslösningar. Ditt driv och genuina intresse för automation, problemlösning och kundrelationer kommer ta dig långt! Du arbetar nära Program Management-chefen och andra avdelningschefer för att utveckla och stärka verksamheten.

Det förekommer resor i tjänsten och i din roll är du även ansvarig för projektverksamhet på våra andra kontor runt om i världen.

Har du det vi söker?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens innovationer. Om du brinner för teknisk utveckling och gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen, då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och spännande arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen har du ett stort tekniskt intresse samtidigt som du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra människor. Du är nyfiken för att förstå kundens behov, lyhörd och förtroendegivande. Du får energi av att föra dialoger och arbeta med nya människor och du tar gärna första steget i ett samtal. Du är självständig, öppensinnad samt har tålamod och känsla för komplexa strukturer. Att arbeta i en roll där du får stort utrymme att vara självgående och driva ditt arbete framåt är något som du trivs med.

  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom automations- eller lasermaskinsbranschen
  • Civil- eller högskoleingenjör inom teknik
  • God förståelse för olika typer av projekt- och projektledningsmetodiker
  • God förståelse och förmåga att bedöma risker, ekonomi, resursbehov, förväntningar och intressen
  • God förmåga att leda, utveckla och underhålla individ och grupprelationer
  • Behärskar Office-paketet, Microsoft Project samt vet hur man använder ERP-system
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort och pass

När, var och hur?

Tjänsten är en heltidstjänst och kan starta omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer i huvudsak att tillhöra Stjernberg Automation AB med placering i Kungsbacka med perioder av arbete på något av våra andra tjänstgöringsställen i världen.

Ansökan sker via e-postadressen  genom att skicka in CV och ett personligt brev, märkt med vilken tjänst som ansökan gäller. Ansökan innebär att du samtycker till, och delar med dig av, länkar till dina personliga social medier.

Vilka är vi?

Stjernberg Automation AB ingår i den internationella koncernen Stjernberg Laser som levererar maskin- och produktionslösningar med laserteknik och avancerad automation till alla typer av branscher över hela världen.

Stjernberg Laser är en del i Tus Holdings Co.,Ltd, ett Science & Technology investment bolag som startades 2000 med tillgångar på över 250 miljarder kronor och som idag är delägare i över 800 noterade och onoterade bolag över världen.

Nyhetsbrev