Teknisk säljare 

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning, helst inom tillverknings- eller automationsbranschen.

Sales

Vad innebär tjänsten?

Du kommer att ingå i vår Sales & Marketing-avdelning med placering i Sverige och ansvara för försäljning av våra produkter och projekt i Europa. I rollen som teknisk säljare kommer du att ha en vardag med stor variation där du bygger långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, allt från kartläggning och marknadsundersökning till att boka möten, följa upp, bearbeta, förhandla och stänga affärer samt kundvård. Vi arbetar med både standardmaskiner och kundanpassade lösningar. Ditt primära fokus blir på kundens behov och du strävar ständigt efter att identifiera rätt lösning till rätt kund. Du ingår i ett nära samarbete med dina säljkollegor på olika kontor och med medarbetare inom våra andra avdelningar. Det förekommer resor i tjänsten och i din roll är du även delaktig på mässor runt om i världen.

Har du det vi söker?

För att trivas i rollen har du ett stort tekniskt intresse samtidigt som du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra människor. Du är nyfiken för att förstå kundens behov, lyhörd och förtroendegivande. Du får energi av att föra dialoger och arbeta med nya människor, och du tar gärna första steget i ett samtal. Du är självständig, öppensinnad samt har tålamod och känsla för komplexa affärer. Att arbeta i en roll där du får stort utrymme att vara självgående och driva ditt arbete framåt är något som du trivs med.

  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom automations- eller lasermaskinsbranschen
  • Civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller företagsekonomi
  • Du innehar ett tekniskt intresse, är lösningsorienterad samt flexibel för uppkommande problem hos kund
  • God ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsmöjligheter
  • Förmåga att skapa, utveckla och underhålla starka kundrelationer
  • Erfarenhet av att själv planera och disponera din egen tid
  • Behärskar Office-paketet och vet hur man använder CRM-system
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort

När, var och hur?

Tjänsten är en heltidstjänst och kan starta omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra Stjernberg Automation AB med placering i Kungsbacka.

Ansökan sker via e-postadressen  genom att skicka in CV och ett personligt brev, märkt med vilken tjänst som ansökan gäller. Ansökan innebär att du samtycker till, och delar med dig av, länkar till dina personliga social medier.

Vilka är vi?

Stjernberg Automation AB ingår i den internationella koncernen Stjernberg Laser som levererar maskin- och produktionslösningar med laserteknik och avancerad automation till alla typer av branscher över hela världen.

Stjernberg Laser är en del i Tus Holdings Co.,Ltd, ett Science & Technology investment bolag som startades 2000 med tillgångar på över 250 miljarder kronor och som idag är delägare i över 800 noterade och onoterade bolag över världen.

Nyhetsbrev