Jobba hos oss

articles

Vill du vara med och bygga framtidens produktionslösningar?

Just nu söker vi personer som vill vara med och utveckla lätthanterade, snygga och rent ut sagt riktigt bra maskiner.

  • Projektledare med vana av stora eller komplexa projekt
  • Tekniska säljare som kan automationsbranschen
  • Maskinkonstruktörer som ser helheten (mekanik, el, produktionsmetoder, osv)
  • Elkonstruktör med fallenhet för skåpsbyggnation
  • Automationstekniker som vill jobba med robot- och PLC-programmering
  • Mekaniker som kommer jobba med både projekt och produktion
  • PC-programmerare (C#, SQL) som vill jobba med smarta system, IoT, AI, osv.

 

Den globala laser- och tillverkningsrindustrin expanderar kraftigt varje år och som en del av vårt team kommer du att få vara med i framkant av detta. Stjernberg Automation implementerar laserprocesser i tillverkningsindustrier från medicinteknik till kärnkraft och bygger avancerade produktionslinjer i teknikens frontlinje.

Vi strävar efter en diversifierad och mångkulturell arbetsplats och tror att alla, oavsett bakgrund, hudfärg, språkkunskaper, kön eller erfarenhet, bidrar till att utveckla en ny typ av företag där alla är lika värda och inser att vägen till framgång stavas lagarbete.

Vad innebär det att jobba hos oss?

Att jobba hos oss innebär en stor frihet under eget ansvar. Vi jobbar nästan uteslutande i projektform där det ställs krav på engagemang, kreativitet och strukturering. Man kan jämnställa vårt arbete med vilket serviceyrke som helst; alla personer som jobbar på företaget är också vårt ansikte utåt.

Det vi söker är engagerade personer som tycker att arbetet ska vara roligt. Vi försöker skapa en trevlig och kreativ atmosfär där vi alla är delaktiga och jobbar mot samma mål; laganda är oerhört viktigt för oss. Därför tycker vi att alla skall gynnas när företaget går bra för det är vi, gemensamt, som tagit oss dit. Vi använder oss av flexibla arbetstider för vi inser att varje person jobbar bäst under vissa egna omständigheter.

Du kommer att ha kontakt med kunder och leverantörer runt om i världen och det kanförekomma resor i din tjänst; både på den Skandinaviska som den globala marknaden.

 

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka din ansökan till . Bifoga ditt CV samt personligt brev, och skriv kortfattat i mailet vilken tjänst du söker. Ange ”Ansökan” + tjänst i ämnesraden.

 

Nyhetsbrev