Stjernberg Automation AB

Vi tillhör världens största koncern inom Science & Technology, Tus-Holdings, med en omsättning på mer än 15 miljader euro.

stjernbergautomation magasinsgatan29 Kopia2

Stjernberg Automation erbjuder ett totalåtagande för produktionslösningar med automation och laserprocesser optimerade utifrån kundnytta, användarvänlighet och design. Vi hjälper kunder att producera optimalt i en nära 100% tillförlitlig produktion genom produktionsutrustningar eller produktionstjänster, online-övervakat och fjärrmanövrerat. "text-align: justify;">Vår verksamhet bygger på tre områden; automation, laser och laser+automation. Vi levererar både utrustning för laserbearbetning såväl som annan kringutrustning och automation. Det kan vara allt från enklare hanteringsutrustningar till komplexa robotstationer. Vi hjälper alla produktionsbaserade företag, oavsett bransch.

För att kunna erbjuda helhetslösningar till våra laserkunder har vi byggt upp laserlabb i våra lokaler. Där utför vi applikationstester, processutveckling, validering, produktion och utbildning. Stjernberg Automation erbjuder både stöd och utbildning när det gäller lasertillämpningar, laserbearbetning, lasersäkerhet, service och applikationer.

Affärsidé

Vår affärsidé är att skapa produktion som sparar mer än investeringens storlek och ökar produktionsflödet. Detta förpackat med vår kunskap och erfarenhet samt tjänster som fjärrövervakning, regelbundet underhåll och löpande uppgraderingar med möjlighet till tredjepartslösningar. All vår kunskap integrerat i ett produktionspaket.

Personal och lokal

Vi på Stjernberg Automation har lång erfarenhet av automation, med fler än 250 kundanpassade anläggningar. Vår spetskunskap är laserprocesser och för att tillgodose våra kunders behov och höga krav har vi valt att vara återförsäljare av flera laserleverantörer. Stjernberg Automation är beläget i Kungsbacka, 2,5 mil söder om Göteborg. Våra lokaler ligger på Magasinsgatan 29, där vi har en separat monteringshall och en kontorsbyggnad.

Nyhetsbrev